Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/9050
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКравченко, Леся Василівна-
dc.date.accessioned2018-10-25T11:48:11Z-
dc.date.available2018-10-25T11:48:11Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.citationЕкономіка та управління в ХХІ ст.: виклики та перспективи розвитку: матер.Міжнародної наук.-практ.конф., 18-19 травня 2017 р., м. Умань /за ред. Д.е.н.,проф. О.Г.Чирви. – Умань: Видавець «Сочінський М.М.», 2017. – С. 114-116.uk
dc.identifier.urihttp://dspace.udpu.edu.ua:8181/handle/6789/9050-
dc.description.abstractУ статті йдеться про те, що формування професійних компетенцій майбутніх фахівців у вищій школі України є не лише важливою складовою освітнього процесу, а й однією з базових засад підготовки фахівців. Однак, складний та суперечливий характер суспільних процесів, зміна ціннісної орієнтації молоді, зростання престижу вищої освіти, яка дає можливість бути конкурентоздатним на ринку праці, викликає необхідність зміни не тільки ставлення держави до молодого фахівця, але й удосконалення методів підготовки майбутніх фахівців готельно-ресторанної справи, більшою мірою орієнтуючи їх на власне становлення та розвиток як професіонала, фахівця високого ґатунку.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherУмань: Видавець «Сочінський М.М.»,uk
dc.subjectготельно-ресторанна справаuk
dc.subjectпрофесійно-орієнтовані технологіїuk
dc.titleФОРМУВАННЯ ПРОФЕСІЙНИХ КОМПЕТЕНТНОСТЕЙ МАЙБУТНІХ ФАХІВЦІВ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОЇ СПРАВИuk
dc.typeConfThesisuk
Розташовується у зібраннях:Факультет інженерно-педагогічної освіти

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
FORMUVANNIa_PROFESIINYKh_KOMPETENTNOSTEI.pdf94,71 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.