Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/9050
Title: ФОРМУВАННЯ ПРОФЕСІЙНИХ КОМПЕТЕНТНОСТЕЙ МАЙБУТНІХ ФАХІВЦІВ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОЇ СПРАВИ
Authors: Кравченко, Леся Василівна
Keywords: готельно-ресторанна справа
професійно-орієнтовані технології
Issue Date: 2017
Publisher: Умань: Видавець «Сочінський М.М.»,
Citation: Економіка та управління в ХХІ ст.: виклики та перспективи розвитку: матер.Міжнародної наук.-практ.конф., 18-19 травня 2017 р., м. Умань /за ред. Д.е.н.,проф. О.Г.Чирви. – Умань: Видавець «Сочінський М.М.», 2017. – С. 114-116.
Abstract: У статті йдеться про те, що формування професійних компетенцій майбутніх фахівців у вищій школі України є не лише важливою складовою освітнього процесу, а й однією з базових засад підготовки фахівців. Однак, складний та суперечливий характер суспільних процесів, зміна ціннісної орієнтації молоді, зростання престижу вищої освіти, яка дає можливість бути конкурентоздатним на ринку праці, викликає необхідність зміни не тільки ставлення держави до молодого фахівця, але й удосконалення методів підготовки майбутніх фахівців готельно-ресторанної справи, більшою мірою орієнтуючи їх на власне становлення та розвиток як професіонала, фахівця високого ґатунку.
URI: http://dspace.udpu.edu.ua:8181/handle/6789/9050
Appears in Collections:Факультет інженерно-педагогічної освіти

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
FORMUVANNIa_PROFESIINYKh_KOMPETENTNOSTEI.pdf94,71 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.