Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/6069
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Бондар, Галина Олександрівна | - |
dc.contributor.author | Щербань, Ірина Юріївна | - |
dc.date.accessioned | 2016-12-03T17:50:50Z | - |
dc.date.available | 2016-12-03T17:50:50Z | - |
dc.date.issued | 2016 | - |
dc.identifier.citation | English. Part 2. Hotel and Catering. Навчальний посібник для студентів економічних спеціальностей : навч. посібн. / укл. Г. О. Бондар, І.Ю. Щербань. – Умань: АЛМІ, 2016. – 180 с. | uk |
dc.identifier.uri | https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/6069 | - |
dc.description.abstract | English. Part 2. Hotel and Catering. Навчальний посібник для студентів економічних спеціальностей : навч. посібн. / укл. Г. О. Бондар, І.Ю. Щербань. – Умань: АЛМІ, 2016. – 180 с. | uk |
dc.language.iso | en | uk |
dc.publisher | Умань: АЛМІ | uk |
dc.subject | готельно-ресторанна справа | uk |
dc.subject | зовнішньоекономічна діяльність | uk |
dc.title | English. Part 2. Hotel and Catering. Навчальний посібник для студентів економічних спеціальностей | uk |
dc.title.alternative | Англійська мова. Готельно-ресторанна справа. Частина 2. Навчальний посібник для студентів економічних спеціальностей | - |
dc.type | Tutorial | uk |
Розташовується у зібраннях: | Факультет іноземних мов |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
hot_cat_2.PDF | 353,56 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.