Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/6069
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorБондар, Галина Олександрівна-
dc.contributor.authorЩербань, Ірина Юріївна-
dc.date.accessioned2016-12-03T17:50:50Z-
dc.date.available2016-12-03T17:50:50Z-
dc.date.issued2016-
dc.identifier.citationEnglish. Part 2. Hotel and Catering. Навчальний посібник для студентів економічних спеціальностей : навч. посібн. / укл. Г. О. Бондар, І.Ю. Щербань. – Умань: АЛМІ, 2016. – 180 с.uk
dc.identifier.urihttps://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/6069-
dc.description.abstractEnglish. Part 2. Hotel and Catering. Навчальний посібник для студентів економічних спеціальностей : навч. посібн. / укл. Г. О. Бондар, І.Ю. Щербань. – Умань: АЛМІ, 2016. – 180 с.uk
dc.language.isoenuk
dc.publisherУмань: АЛМІuk
dc.subjectготельно-ресторанна справаuk
dc.subjectзовнішньоекономічна діяльністьuk
dc.titleEnglish. Part 2. Hotel and Catering. Навчальний посібник для студентів економічних спеціальностейuk
dc.title.alternativeАнглійська мова. Готельно-ресторанна справа. Частина 2. Навчальний посібник для студентів економічних спеціальностей-
dc.typeTutorialuk
Розташовується у зібраннях:Факультет іноземних мов

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
hot_cat_2.PDF353,56 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.