Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/8678
Назва: | Педагогічні умови підготовки майбутніх бакалаврів харчових технологій на засадах компетентнісного підходу |
Автори: | Філімонова, Ірина Афанасіївна |
Ключові слова: | педагогічні умови, фахівець у галузі харчових технологій, мотивація, інноваційні технології, практична підготовка |
Дата публікації: | 8-тра-2018 |
Серія/номер: | УДК 378.03; |
Короткий огляд (реферат): | У статті розкриваються основні підходи до визначення педагогічних умов формування професійної компетентності майбутніх фахівців професійної освіти. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/8678 |
ISSN: | 2311-5491 |
Розташовується у зібраннях: | Факультет інженерно-педагогічної освіти |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Стаття_Філімонова.pdf | 172,77 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.