Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/8678
Назва: Педагогічні умови підготовки майбутніх бакалаврів харчових технологій на засадах компетентнісного підходу
Автори: Філімонова, Ірина Афанасіївна
Ключові слова: педагогічні умови, фахівець у галузі харчових технологій, мотивація, інноваційні технології, практична підготовка
Дата публікації: 8-тра-2018
Серія/номер: УДК 378.03;
Короткий огляд (реферат): У статті розкриваються основні підходи до визначення педагогічних умов формування професійної компетентності майбутніх фахівців професійної освіти.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/8678
ISSN: 2311-5491
Розташовується у зібраннях:Факультет інженерно-педагогічної освіти

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Стаття_Філімонова.pdf172,77 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.