dc.contributor.author |
Філімонова Ірина, Гвоздецька Юлія |
|
dc.date.accessioned |
2019-06-03T18:12:33Z |
|
dc.date.available |
2019-06-03T18:12:33Z |
|
dc.date.issued |
2018-11-20 |
|
dc.identifier.uri |
https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/10483 |
|
dc.description.abstract |
У посібнику подано інструкційні картки з приготування страв з овочів,
салатів, холодних закусок до дисципліни «Виробниче навчання», передбачені
робочим навчальним планом для засвоєння студентами в процесі практичної
підготовки. Рекомендовано студентам спеціальності 015.21 «Професійна освіта.
(Харчові технології)» денної та заочної форми навчання. |
uk_UA |
dc.publisher |
ВПЦ "Візаві" |
uk_UA |
dc.relation.ispartofseries |
Професійна освіта. Харчові технології; |
|
dc.subject |
інструкційно-технологічні картки, технологія приготування, страви з овочів, канапе, салати, харчові технології |
uk_UA |
dc.title |
Інструкційні картки. Приготування страв з овочів. Холодні закуски та салати |
uk_UA |
dc.type |
Working Paper |
uk_UA |