Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Філімонова Ірина, Гвоздецька Юлія | |
dc.date.accessioned | 2019-06-03T18:12:33Z | |
dc.date.available | 2019-06-03T18:12:33Z | |
dc.date.issued | 2018-11-20 | |
dc.identifier.uri | https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/10483 | |
dc.description.abstract | У посібнику подано інструкційні картки з приготування страв з овочів, салатів, холодних закусок до дисципліни «Виробниче навчання», передбачені робочим навчальним планом для засвоєння студентами в процесі практичної підготовки. Рекомендовано студентам спеціальності 015.21 «Професійна освіта. (Харчові технології)» денної та заочної форми навчання. | uk_UA |
dc.publisher | ВПЦ "Візаві" | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | Професійна освіта. Харчові технології; | |
dc.subject | інструкційно-технологічні картки, технологія приготування, страви з овочів, канапе, салати, харчові технології | uk_UA |
dc.title | Інструкційні картки. Приготування страв з овочів. Холодні закуски та салати | uk_UA |
dc.type | Working Paper | uk_UA |