00 DSpace/Manakin Repository

РОЗРОБКА ТЕХНОЛОГІЇ НОВОГО ВИДУ СИРУ

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Кравченко, Тамара Василівна
dc.contributor.author Дейниченко, Григорій Вікторович
dc.date.accessioned 2019-06-07T10:23:23Z
dc.date.available 2019-06-07T10:23:23Z
dc.date.issued 2019-03
dc.identifier.uri http://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/10581
dc.description.abstract В сучасних економічних умовах на всіх етапах виробництва та переробки харчової сільськогосподарської сировини велика увага приділяється створенню та освоєнню нових ресурсозберігаючих технологій, а також удосконаленню існуючих технологічних процесів. uk_UA
dc.language.iso other uk_UA
dc.publisher Матеріали VIII Всеукраїнської науково-практичної конференції, присвяченої 135-річчю Національного університету харчових технологій «Інноваційні технології в готельно-ресторанному бізнесі», 19-20 березня 2019 р. uk_UA
dc.subject розробка технологій продуктів харчування uk_UA
dc.subject харчова промисловість uk_UA
dc.title РОЗРОБКА ТЕХНОЛОГІЇ НОВОГО ВИДУ СИРУ uk_UA
dc.type Other uk_UA


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу