dc.contributor.author |
Дубова, Наталія Вячеславівна |
|
dc.date.accessioned |
2019-06-14T17:52:40Z |
|
dc.date.available |
2019-06-14T17:52:40Z |
|
dc.date.issued |
2018-11 |
|
dc.identifier.uri |
https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/10742 |
|
dc.description.abstract |
Методичні вказівки призначені для допомоги студентам під час самостійного опрацювання дисципліни «Технологія виробництва продукції громадського харчування» та підготовки до семінарських занять |
uk_UA |
dc.publisher |
Умань : ВПЦ «Візаві», – 2018. |
uk_UA |
dc.subject |
Технологія виробництва |
uk_UA |
dc.subject |
продукції громадського харчування |
uk_UA |
dc.title |
Технологія виробництва продукції громадського харчування |
uk_UA |