00 DSpace/Manakin Repository
Технологія виробництва продукції громадського харчування
Ввійти
українська
English
Головна сторінка DSpace
→
ПГФ, ФФМІ, ФІПО
→
Факультет інженерно-педагогічної освіти
→
Перегляд матеріалів
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Технологія виробництва продукції громадського харчування
Дубова, Наталія Вячеславівна
URI:
https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/10742
Дата:
2018-11
Короткий опис(реферат):
Методичні вказівки призначені для допомоги студентам під час самостійного опрацювання дисципліни «Технологія виробництва продукції громадського харчування» та підготовки до семінарських занять
Показати повний опис матеріалу
Долучені файли
Name:
Методичні вказівк ...
Розмір:
14.94Kb
Формат:
Microsoft Word 2007
Переглянути
Даний матеріал зустрічається у наступних фондах
Факультет інженерно-педагогічної освіти
Пошук
Пошук
По цій колекції
Розширений пошук
Перегляд
Всі матеріали
Фонди та колекції
За датою публикації
Автори
Заголовки
Теми
Колекція
За датою публикації
Автори
Заголовки
Теми
Мій профіль
Ввійти
Зареєструватися