Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Дубова, Наталія Вячеславівна | |
dc.date.accessioned | 2020-12-29T11:24:47Z | |
dc.date.available | 2020-12-29T11:24:47Z | |
dc.date.issued | 2020-10 | |
dc.identifier.citation | Реформа освіти в Україні. Інформаційно-аналітичне забезпечення : збірник тез доповідей ІІ Міжнародної науково-практичної конференції (наукове електронне видання), 15 жовтня 2020 р. Київ : ДНУ “Інститут освітньої аналітики”, 2020. С.177-178. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/13434 | |
dc.description.abstract | У статті розглянуто сучасні підходи до самостійної роботи як до провідної форми навчання; визначено якісні характеристики самостійної пізнавальної діяльності, якими є: пізнавальні потреби, пізнавальні інтереси, мета, пізнавальні мотиви, пізнавальна активність та пізнавальна самостійність. | uk_UA |
dc.publisher | ДНУ “Інститут освітньої аналітики” | uk_UA |
dc.subject | професійна освіта | uk_UA |
dc.subject | самостійна робота | uk_UA |
dc.subject | харчові технології | uk_UA |
dc.subject | практична підготовка | uk_UA |
dc.subject | фахівець в галузі харчових технологій | uk_UA |
dc.title | Актуальні питання організації самостійної пізнавальної діяльності учнів закладів професійної (професійно-технічної) освіти | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |