00 DSpace/Manakin Repository

ІННОВАЦІЙНІ МЕТОДИ ТА ТЕХНОЛОГІЇ ПРИГОТУВАННЯ ДЕСЕРТНОЇ ПРОДУКЦІЇ

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Нещадим, Людмила Миколаївна
dc.date.accessioned 2021-11-25T09:52:05Z
dc.date.available 2021-11-25T09:52:05Z
dc.date.issued 2021
dc.identifier.citation Нещадим Л.М. Інноваційні методи та технології приготування десертньої продукції. Інновації та технології в сфері послуг і харчування. Жовтень-листопад. 2021. С.59-65 uk_UA
dc.identifier.uri https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/14242
dc.description.abstract В статті досліджено основні технології виготовлення десертної продукції зі зниженим вмістом цукру. Одним із інноваційних шляхів пониження вмісту цукру в десертній продукції є запропоноване науковцями-технологами використання природних цукрозамінників. Разом з природними цукрозамінниками в харчовій промисловості широко застосовують штучні ‒ це підсолоджувачі, які використовуються з метою надання солодкого смаку продуктам харчування. Проаналізовано природні та штучні цукрозамінники, їх користь та шкоду від використання. Впровадження інноваційних технологій щодо зменшення вмісту цукру в десертній продукції шляхом використання цукрозамінників дає змогу розширити асортимент десертів, покращити біологічну цінність продукції, задовольнити сучасні потреби споживачів та підвищити конкурентоспроможність даної продукції на ринку. uk_UA
dc.publisher Черкаський державний технологічний університет uk_UA
dc.relation.ispartofseries УДК;641.1:663.493
dc.subject десерт uk_UA
dc.subject сухі функціональні суміші uk_UA
dc.subject крем uk_UA
dc.subject десертна продукція uk_UA
dc.subject сироп uk_UA
dc.subject інноваційність uk_UA
dc.title ІННОВАЦІЙНІ МЕТОДИ ТА ТЕХНОЛОГІЇ ПРИГОТУВАННЯ ДЕСЕРТНОЇ ПРОДУКЦІЇ uk_UA
dc.type Article uk_UA


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу