dc.contributor.author |
Поворознюк, Інна Миколаївна |
|
dc.date.accessioned |
2022-11-16T12:33:31Z |
|
dc.date.available |
2022-11-16T12:33:31Z |
|
dc.date.issued |
2021 |
|
dc.identifier.citation |
Поворознюк І.М. Формування та реалізація антикризового управління на підприємствах індустрії гостинності в період пандемії COVID-19 Економіка та суспільство. 2021. №29. |
uk_UA |
dc.identifier.issn |
2524-0072 |
|
dc.identifier.uri |
https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/14921 |
|
dc.description |
https://www.economyandsociety.in.ua/index.php/journal/article/view/552/530 |
uk_UA |
dc.description.abstract |
Стаття присвячена дослідженню актуальним питанням антикризового управління на підприємствах інду-стрії гостинності в період пандемії COVID-19. У статті розкриваються проблеми розвитку підприємств індустрії гостинності, як у світі так і в Україні в період пандемії COVID-19, описуються особливості формування та реалізації антикризового управління відомих світових готельних мереж. Аналізуються основні стратегічні під-ходи антикризового управління, доведено, що COVID-19 підштовхує компанії до швидких змін в організації та плануванні роботи і ставить під загрозу стійкі системи управління. Визначено, що керівники підприємств інду-стрії гостинності повинні забезпечити такі умови організації, щоб їхні підприємства могли продовжувати пра-цювати через безпрецедентний зрив та швидко вирішувати питання стабільності важливих бізнес-процесів. Обгрунтовано, що визначальними елементами антикризової стратегії є рішення про використання ресурсів, адаптація до зовнішнього середовища, внутрішня координація, створення тривалих конкурентних переваг. |
uk_UA |
dc.publisher |
Видавничий дім "Гельветика" |
uk_UA |
dc.relation.ispartofseries |
УДК;30 |
|
dc.subject |
антикризове управління |
uk_UA |
dc.subject |
стратегія підприємств |
uk_UA |
dc.subject |
індустрія гостинності |
uk_UA |
dc.subject |
пандемія COVID-19 |
uk_UA |
dc.subject |
криза |
uk_UA |
dc.title |
Формування та реалізація антикризового управління на підприємствах індустрії гостинності в період пандемії COVID-19 |
uk_UA |
dc.title.alternative |
Формування та реалізація антикризового управління на підприємствах індустрії гостинності в період пандемії COVID-19 |
uk_UA |
dc.type |
Article |
uk_UA |