00 DSpace/Manakin Repository

Формування та реалізація антикризового управління на підприємствах індустрії гостинності в період пандемії COVID-19

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Поворознюк, Інна Миколаївна
dc.date.accessioned 2022-11-16T12:33:31Z
dc.date.available 2022-11-16T12:33:31Z
dc.date.issued 2021
dc.identifier.citation Поворознюк І.М. Формування та реалізація антикризового управління на підприємствах індустрії гостинності в період пандемії COVID-19 Економіка та суспільство. 2021. №29. uk_UA
dc.identifier.issn 2524-0072
dc.identifier.uri https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/14921
dc.description https://www.economyandsociety.in.ua/index.php/journal/article/view/552/530 uk_UA
dc.description.abstract Стаття присвячена дослідженню актуальним питанням антикризового управління на підприємствах інду-стрії гостинності в період пандемії COVID-19. У статті розкриваються проблеми розвитку підприємств індустрії гостинності, як у світі так і в Україні в період пандемії COVID-19, описуються особливості формування та реалізації антикризового управління відомих світових готельних мереж. Аналізуються основні стратегічні під-ходи антикризового управління, доведено, що COVID-19 підштовхує компанії до швидких змін в організації та плануванні роботи і ставить під загрозу стійкі системи управління. Визначено, що керівники підприємств інду-стрії гостинності повинні забезпечити такі умови організації, щоб їхні підприємства могли продовжувати пра-цювати через безпрецедентний зрив та швидко вирішувати питання стабільності важливих бізнес-процесів. Обгрунтовано, що визначальними елементами антикризової стратегії є рішення про використання ресурсів, адаптація до зовнішнього середовища, внутрішня координація, створення тривалих конкурентних переваг. uk_UA
dc.publisher Видавничий дім "Гельветика" uk_UA
dc.relation.ispartofseries УДК;30
dc.subject антикризове управління uk_UA
dc.subject стратегія підприємств uk_UA
dc.subject індустрія гостинності uk_UA
dc.subject пандемія COVID-19 uk_UA
dc.subject криза uk_UA
dc.title Формування та реалізація антикризового управління на підприємствах індустрії гостинності в період пандемії COVID-19 uk_UA
dc.title.alternative Формування та реалізація антикризового управління на підприємствах індустрії гостинності в період пандемії COVID-19 uk_UA
dc.type Article uk_UA


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу