Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Поліщук, Наталія Миколаївна | |
dc.contributor.author | Люльченко, Вячеслав Григорович | |
dc.date.accessioned | 2022-12-08T07:39:47Z | |
dc.date.available | 2022-12-08T07:39:47Z | |
dc.date.issued | 2022-11 | |
dc.identifier.citation | Люльченко В. Г., Поліщук Н. М. ФОРМУВАННЯ САНІТАРНО-ГІГІЄНІЧНОЇ КОМПЕТЕНТНОСТІ У ЗДОБУВАЧІВ СПЕЦІАЛЬНОСТІ «ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННА СПРАВА». Проблеми підготовки сучасного вчителя, (2(26), 118–125. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/15092 | |
dc.description | http://psv.udpu.edu.ua/article/view/267729 | uk_UA |
dc.description.abstract | У статті теоретично висвітлено механізм формування санітарно-гігієнічної компетентності у здобувачів вищої освіти спеціальності «Готельно-ресторанна справа». Встановлено, що дана проблема має свою актуальність та необхідність щодо її найшвидшого вирішення, а саме шляхом перегляду умов освітнього процесу закладів вищої освіти. Це передбачає формування у студентів на високому рівні безпечної й відповідальної поведінки щодо турботи про своє здоров’я. Проаналізовано чинники, які безпосередньо впливають на процес формування санітарно-гігієнічної компетентності в студентської молоді закладів вищої освіти. Запропоновано шляхи по створенню оптимального освітнього процесу для формування санітарно-гігієнічної компетентності в здобувачів першого рівня вищої освіти спеціальності «Готельно-ресторанна справа». | uk_UA |
dc.publisher | Візаві | uk_UA |
dc.subject | санітарія | uk_UA |
dc.subject | гігієна; | uk_UA |
dc.subject | здоровий спосіб життя; | uk_UA |
dc.subject | освітній процес; | uk_UA |
dc.subject | здоров’я; | uk_UA |
dc.subject | освітній процес | uk_UA |
dc.title | ФОРМУВАННЯ САНІТАРНО-ГІГІЄНІЧНОЇ КОМПЕТЕНТНОСТІ У ЗДОБУВАЧІВ СПЕЦІАЛЬНОСТІ «ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННА СПРАВА» | uk_UA |
dc.title.alternative | ФОРМУВАННЯ САНІТАРНО-ГІГІЄНІЧНОЇ КОМПЕТЕНТНОСТІ У ЗДОБУВАЧІВ СПЕЦІАЛЬНОСТІ «ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННА СПРАВА» | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |