dc.contributor.author |
Поліщук, Наталія Миколаївна |
|
dc.contributor.author |
Люльченко, Вячеслав Григорович |
|
dc.date.accessioned |
2022-12-08T07:39:47Z |
|
dc.date.available |
2022-12-08T07:39:47Z |
|
dc.date.issued |
2022-11 |
|
dc.identifier.citation |
Люльченко В. Г., Поліщук Н. М. ФОРМУВАННЯ САНІТАРНО-ГІГІЄНІЧНОЇ КОМПЕТЕНТНОСТІ У ЗДОБУВАЧІВ СПЕЦІАЛЬНОСТІ «ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННА СПРАВА». Проблеми підготовки сучасного вчителя, (2(26), 118–125. |
uk_UA |
dc.identifier.uri |
https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/15092 |
|
dc.description |
http://psv.udpu.edu.ua/article/view/267729 |
uk_UA |
dc.description.abstract |
У статті теоретично висвітлено механізм формування санітарно-гігієнічної компетентності у здобувачів вищої освіти спеціальності «Готельно-ресторанна справа». Встановлено, що дана проблема має свою актуальність та необхідність щодо її найшвидшого вирішення, а саме шляхом перегляду умов освітнього процесу закладів вищої освіти. Це передбачає формування у студентів на високому рівні безпечної й відповідальної поведінки щодо турботи про своє здоров’я. Проаналізовано чинники, які безпосередньо впливають на процес формування санітарно-гігієнічної компетентності в студентської молоді закладів вищої освіти. Запропоновано шляхи по створенню оптимального освітнього процесу для формування санітарно-гігієнічної компетентності в здобувачів першого рівня вищої освіти спеціальності «Готельно-ресторанна справа». |
uk_UA |
dc.publisher |
Візаві |
uk_UA |
dc.subject |
санітарія |
uk_UA |
dc.subject |
гігієна; |
uk_UA |
dc.subject |
здоровий спосіб життя; |
uk_UA |
dc.subject |
освітній процес; |
uk_UA |
dc.subject |
здоров’я; |
uk_UA |
dc.subject |
освітній процес |
uk_UA |
dc.title |
ФОРМУВАННЯ САНІТАРНО-ГІГІЄНІЧНОЇ КОМПЕТЕНТНОСТІ У ЗДОБУВАЧІВ СПЕЦІАЛЬНОСТІ «ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННА СПРАВА» |
uk_UA |
dc.title.alternative |
ФОРМУВАННЯ САНІТАРНО-ГІГІЄНІЧНОЇ КОМПЕТЕНТНОСТІ У ЗДОБУВАЧІВ СПЕЦІАЛЬНОСТІ «ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННА СПРАВА» |
uk_UA |
dc.type |
Article |
uk_UA |