dc.contributor.author |
Філімонова, Ірина Афанасіївна |
|
dc.date.accessioned |
2022-12-13T11:06:59Z |
|
dc.date.available |
2022-12-13T11:06:59Z |
|
dc.date.issued |
2022-04-30 |
|
dc.identifier.citation |
Філімонова І. А. Особливості підготовки майбутніх фахівців-технологів у галузі харчових технологій до професійної діяльності у вищих педагогічних навчальних закладах. Матеріали ХІІ-ї Міжнародної наук.-практ. конф. «Розвиток сучасної освіти і науки: результати, проблеми, перспективи. Якісні дослідження для покращення життя людини» (Конін-Ужгород-Пшемишль, 22 квітня 2022 р.). Том ХІІ. 2022. С. 110-113. |
uk_UA |
dc.identifier.isbn |
978-617-8003-18-0 |
|
dc.identifier.uri |
https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/15214 |
|
dc.description.abstract |
У публікації охарактеризовано особливості професійної підготовки майбутніх фахівців професійної освіти у вищих педагогічних закладах |
uk_UA |
dc.publisher |
Посвіт |
uk_UA |
dc.subject |
професійна компетентність |
uk_UA |
dc.subject |
професійна освіта |
uk_UA |
dc.subject |
майбутні бакалаври |
uk_UA |
dc.subject |
компетентність |
uk_UA |
dc.title |
Особливості підготовки майбутніх фахівців-технологів у галузі харчових технологій до професійної діяльності у вищих педагогічних навчальних закладах |
uk_UA |
dc.type |
Thesis |
uk_UA |