DSpace Repository

Особливості підготовки майбутніх фахівців-технологів у галузі харчових технологій до професійної діяльності у вищих педагогічних навчальних закладах

Show simple item record

dc.contributor.author Філімонова, Ірина Афанасіївна
dc.date.accessioned 2022-12-13T11:06:59Z
dc.date.available 2022-12-13T11:06:59Z
dc.date.issued 2022-04-30
dc.identifier.citation Філімонова І. А. Особливості підготовки майбутніх фахівців-технологів у галузі харчових технологій до професійної діяльності у вищих педагогічних навчальних закладах. Матеріали ХІІ-ї Міжнародної наук.-практ. конф. «Розвиток сучасної освіти і науки: результати, проблеми, перспективи. Якісні дослідження для покращення життя людини» (Конін-Ужгород-Пшемишль, 22 квітня 2022 р.). Том ХІІ. 2022. С. 110-113. uk_UA
dc.identifier.isbn 978-617-8003-18-0
dc.identifier.uri https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/15214
dc.description.abstract У публікації охарактеризовано особливості професійної підготовки майбутніх фахівців професійної освіти у вищих педагогічних закладах uk_UA
dc.publisher Посвіт uk_UA
dc.subject професійна компетентність uk_UA
dc.subject професійна освіта uk_UA
dc.subject майбутні бакалаври uk_UA
dc.subject компетентність uk_UA
dc.title Особливості підготовки майбутніх фахівців-технологів у галузі харчових технологій до професійної діяльності у вищих педагогічних навчальних закладах uk_UA
dc.type Thesis uk_UA


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Advanced Search

Browse

My Account