DSpace Repository
Особливості підготовки майбутніх фахівців-технологів у галузі харчових технологій до професійної діяльності у вищих педагогічних навчальних закладах
Login
українська
English
DSpace Home
→
ПГФ, ФФМІ, ФІПО
→
Факультет інженерно-педагогічної освіти
→
View Item
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Особливості підготовки майбутніх фахівців-технологів у галузі харчових технологій до професійної діяльності у вищих педагогічних навчальних закладах
Філімонова, Ірина Афанасіївна
URI:
https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/15214
Date:
2022-04-30
Abstract:
У публікації охарактеризовано особливості професійної підготовки майбутніх фахівців професійної освіти у вищих педагогічних закладах
Show full item record
Files in this item
Name:
Rozwoj_April_2022 ...
Size:
2.318Mb
Format:
PDF
View/
Open
This item appears in the following Collection(s)
Факультет інженерно-педагогічної освіти
Search DSpace
Search DSpace
This Collection
Advanced Search
Browse
All of DSpace
Communities & Collections
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
This Collection
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
My Account
Login
Register