DSpace Repository

Інноваційні технології в ресторанному бізнесі

Show simple item record

dc.contributor.author Поворознюк, Інна Миколаївна
dc.date.accessioned 2023-09-13T10:22:10Z
dc.date.available 2023-09-13T10:22:10Z
dc.date.issued 2021
dc.identifier.citation Поворознюк І.М. Інноваційні технології в ресторанному бізнесі Економіка та суспільство. 2021. №30. uk_UA
dc.identifier.issn 2524-0072
dc.identifier.uri https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/15520
dc.description https://economyandsociety.in.ua/index.php/journal/article/view/619/593 uk_UA
dc.description.abstract У статті приділено увагу інноваційним технологіям використовуваним у сфері ресторанного бізнесу. Важ-ливою умовою їх реалізації є вміння підприємців адаптуватися до нових умов сформованої економіки. Розкри-ваються проблеми розвитку підприємств ресторанного бізнесу, які полягають у тому, що керівники не хочуть зрозуміти необхідність інноваційного оновлення, так як існує нерозуміння ролі інформації, як базового ресурсу управління підприємством. Обґрунтовано, що інноваційні технології, дозволять рестораторам домогтися пев-них переваг перед конкурентами. Щоб успішно працювати в сфері громадського харчування, професіоналам необхідно вміти швидко реагувати на змінну ситуацію на ринку і приймати оптимальні рішення, що базуються на стратегії управління, яка передбачає постійне впровадження інновацій uk_UA
dc.publisher Видавничий дім "Гельветика" uk_UA
dc.relation.ispartofseries ;30
dc.subject ресторанний бізнес, громадське харчування, інновації, інноваційні технології, пандемія, криза uk_UA
dc.title Інноваційні технології в ресторанному бізнесі uk_UA
dc.title.alternative Інноваційні технології в ресторанному бізнесі uk_UA
dc.type Article uk_UA


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Advanced Search

Browse

My Account