dc.contributor.author |
Поворознюк, Інна Миколаївна |
|
dc.date.accessioned |
2023-09-13T10:22:10Z |
|
dc.date.available |
2023-09-13T10:22:10Z |
|
dc.date.issued |
2021 |
|
dc.identifier.citation |
Поворознюк І.М. Інноваційні технології в ресторанному бізнесі Економіка та суспільство. 2021. №30. |
uk_UA |
dc.identifier.issn |
2524-0072 |
|
dc.identifier.uri |
https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/15520 |
|
dc.description |
https://economyandsociety.in.ua/index.php/journal/article/view/619/593 |
uk_UA |
dc.description.abstract |
У статті приділено увагу інноваційним технологіям використовуваним у сфері ресторанного бізнесу. Важ-ливою умовою їх реалізації є вміння підприємців адаптуватися до нових умов сформованої економіки. Розкри-ваються проблеми розвитку підприємств ресторанного бізнесу, які полягають у тому, що керівники не хочуть зрозуміти необхідність інноваційного оновлення, так як існує нерозуміння ролі інформації, як базового ресурсу управління підприємством. Обґрунтовано, що інноваційні технології, дозволять рестораторам домогтися пев-них переваг перед конкурентами. Щоб успішно працювати в сфері громадського харчування, професіоналам необхідно вміти швидко реагувати на змінну ситуацію на ринку і приймати оптимальні рішення, що базуються на стратегії управління, яка передбачає постійне впровадження інновацій |
uk_UA |
dc.publisher |
Видавничий дім "Гельветика" |
uk_UA |
dc.relation.ispartofseries |
;30 |
|
dc.subject |
ресторанний бізнес, громадське харчування, інновації, інноваційні технології, пандемія, криза |
uk_UA |
dc.title |
Інноваційні технології в ресторанному бізнесі |
uk_UA |
dc.title.alternative |
Інноваційні технології в ресторанному бізнесі |
uk_UA |
dc.type |
Article |
uk_UA |