Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Поворознюк, Інна Миколаївна | |
dc.date.accessioned | 2023-09-13T10:22:10Z | |
dc.date.available | 2023-09-13T10:22:10Z | |
dc.date.issued | 2021 | |
dc.identifier.citation | Поворознюк І.М. Інноваційні технології в ресторанному бізнесі Економіка та суспільство. 2021. №30. | uk_UA |
dc.identifier.issn | 2524-0072 | |
dc.identifier.uri | https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/15520 | |
dc.description | https://economyandsociety.in.ua/index.php/journal/article/view/619/593 | uk_UA |
dc.description.abstract | У статті приділено увагу інноваційним технологіям використовуваним у сфері ресторанного бізнесу. Важ-ливою умовою їх реалізації є вміння підприємців адаптуватися до нових умов сформованої економіки. Розкри-ваються проблеми розвитку підприємств ресторанного бізнесу, які полягають у тому, що керівники не хочуть зрозуміти необхідність інноваційного оновлення, так як існує нерозуміння ролі інформації, як базового ресурсу управління підприємством. Обґрунтовано, що інноваційні технології, дозволять рестораторам домогтися пев-них переваг перед конкурентами. Щоб успішно працювати в сфері громадського харчування, професіоналам необхідно вміти швидко реагувати на змінну ситуацію на ринку і приймати оптимальні рішення, що базуються на стратегії управління, яка передбачає постійне впровадження інновацій | uk_UA |
dc.publisher | Видавничий дім "Гельветика" | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | ;30 | |
dc.subject | ресторанний бізнес, громадське харчування, інновації, інноваційні технології, пандемія, криза | uk_UA |
dc.title | Інноваційні технології в ресторанному бізнесі | uk_UA |
dc.title.alternative | Інноваційні технології в ресторанному бізнесі | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |