Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Філімонова, Ірина Афанасіївна | |
dc.date.accessioned | 2023-11-08T07:07:31Z | |
dc.date.available | 2023-11-08T07:07:31Z | |
dc.date.issued | 2022-10-31 | |
dc.identifier.citation | Формування професійної компетентності майбутніх бакалаврів харчових технологій у процесі вивчення фахових дисциплін : монографія / І. Філімонова ; МОН України, Уманський держ. пед. ун-т імені Павла Тичини. – Умань : Візаві, 2022. – 267 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/15622 | |
dc.description.abstract | У монографії обґрунтовано основні науково-методичні засади та дидактичні аспекти формування професійної компетентності майбутніх бакалаврів харчових технологій; охарактеризовано методологічне забезпечення компетентнісного підходу професійної підготовки майбутніх фахівців професійної (професійно-технічної) освіти. | uk_UA |
dc.publisher | Візаві | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | Педагогіка; | |
dc.subject | професійна компетентність, професійна освіта, майбутні бакалаври | uk_UA |
dc.title | Формування професійної компетентності майбутніх бакалаврів харчових технологій у процесі вивчення фахових дисциплін | uk_UA |
dc.title.alternative | Формування професійної компетентності майбутніх бакалаврів харчових технологій у процесі вивчення фахових дисциплін | uk_UA |
dc.type | Learning Object | uk_UA |