Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Поворознюк, Інна Миколаївна | |
dc.contributor.author | Ошитко, Роман Любомирович | |
dc.date.accessioned | 2023-11-20T13:47:59Z | |
dc.date.available | 2023-11-20T13:47:59Z | |
dc.date.issued | 2023 | |
dc.identifier.citation | Поворознюк І.М., Ошитко Р.Л. Формування організаційних підходів до забезпечення стійкого розвитку підприємств готельного бізнесу. Туризм і гостинність: стан, проблеми, перспективи : матер. VІІ Міжнар.наук.-практ. конф. (18 травня 2023 р., м. Черкаси). Черкаси : Вид-ць Юлія Чабаненко, 2023. С.114-116 | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/15707 | |
dc.description.abstract | Стійкий розвиток підприємств готельного господарства України можна визначити як цілеспрямоване збалансоване за економічними, ринковими та соціальними показниками довготривалий розвиток в умовах зовнішнього середовища, що постійно змінюється. А його забезпечення пов’язується з обмеженням негативного впливу та збільшенням його користі. | uk_UA |
dc.publisher | Черкаси : Вид-ць Юлія Чабаненко | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | УДК 338.48:33214 ББК 65.43 Т 88; | |
dc.subject | готельний бізнес | uk_UA |
dc.subject | сталий розвиток | uk_UA |
dc.title | ФОРМУВАННЯ ОРГАНІЗАЦІЙНИХ ПІДХОДІВ ДО ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ СТІЙКОГО РОЗВИТКУ ПІДПРИЄМСТВ ГОТЕЛЬНОГО БІЗНЕСУ | uk_UA |
dc.title.alternative | ФОРМУВАННЯ ОРГАНІЗАЦІЙНИХ ПІДХОДІВ ДО ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ СТІЙКОГО РОЗВИТКУ ПІДПРИЄМСТВ ГОТЕЛЬНОГО БІЗНЕСУ | uk_UA |
dc.type | Thesis | uk_UA |