00 DSpace/Manakin Repository

Функціонування підприємств індустрії гостинності під час криз

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Поворознюк, Інна Миколаївна
dc.date.accessioned 2023-11-20T13:48:47Z
dc.date.available 2023-11-20T13:48:47Z
dc.date.issued 2023
dc.identifier.citation Поворознюк І.М. Функціонування підприємств індустрії гостинності під час криз. Україна у світових глобалізаційних процесах: культура, економіка, суспільство: тези доповідей Міжнар. наук.-практ. конф., Київ, 22–23 березня 2023 р. / М-во освіти і науки України; Київ. ун-т культури, Київ. нац. ун-т культури і мистецтв. Київ: Вид. центр КНУКіМ, 2023, Част. 3. С.143-145 uk_UA
dc.identifier.uri https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/15711
dc.description.abstract Будь-яка економічна, політична криза веде до збільшення ризиків, загострення конкуренції та погіршення фінансового стану багатьох підприємств, що працюють у сфері гостинності. Крім зовнішніх факторів, криза готельного та ресторанного бізнесу часто спровокована слабкою системою управління підприємствами, неадекватними взаємовідносинами зі споживачами та управлінням доходами. На сьогодні криза охопила всі підприємства індустрії гостинності. Розробка оптимізованого плану розвитку є основним завданням для виживання підприємств індустрії гостинності за умов несприятливої економічної кон'юнктури. uk_UA
dc.publisher Вид. центр КНУКіМ uk_UA
dc.relation.ispartofseries УДК 33+316.7](477) Е 457;
dc.subject індустрія гостинності uk_UA
dc.subject готельне господарство uk_UA
dc.subject ресторанне господарство uk_UA
dc.subject ефективність функціонування uk_UA
dc.title Функціонування підприємств індустрії гостинності під час криз uk_UA
dc.title.alternative Функціонування підприємств індустрії гостинності під час криз uk_UA
dc.type Thesis uk_UA


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу