dc.contributor.author |
Миколайко, Валерій Павлович |
|
dc.date.accessioned |
2016-11-30T14:24:34Z |
|
dc.date.available |
2016-11-30T14:24:34Z |
|
dc.date.issued |
2016 |
|
dc.identifier.citation |
Миколайко В. П. Оцінювання селекційних номерів цикорію коренеплідного за хімічним складом в процесі зберігання/ В. П. Миколайко // Збірник наукових праць УНУС. – Умань : УНУС, 2016. – Вип. 88. – Ч. 1: Сільськогосподарські науки. – С. 280–288. |
uk |
dc.identifier.uri |
https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/5969 |
|
dc.description.abstract |
Наведено результати оцінювання селекційних номерів цикорію
коренеплідного за хімічним складом в процесі зберігання. Дослідження
показали, що в селекційних номерах при зберіганні основні вивчені ознаки
варіюють — за вмістом сухих речовин від 26,0% до 31,0%, утриманням
полісахариду інуліну від 11,9% до 15,5%; вмістом відновлюючих цукрів від
0,40% до 1,10% до маси сирої речовини. Проведення доборів за цими
ознаками в наступних поколіннях дозволить утримувати індивідуальну
мінливість, накопичувати цінні властивості і підвищувати ефективність
селекційної роботи. |
uk |
dc.language.iso |
uk |
uk |
dc.publisher |
УНУС |
uk |
dc.subject |
цикорій коренеплідний |
uk |
dc.subject |
селекційні номери |
uk |
dc.subject |
форма коренеплоду |
uk |
dc.subject |
зберігання |
uk |
dc.subject |
сухі речовини |
uk |
dc.subject |
відновлюючі цукри |
uk |
dc.subject |
інулін |
uk |
dc.title |
Оцінювання селекційних номерів цикорію коренеплідного за хімічним складом в процесі зберігання |
uk |
dc.type |
Article |
uk |