00 DSpace/Manakin Repository

Оцінювання селекційних номерів цикорію коренеплідного за хімічним складом в процесі зберігання

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Миколайко, Валерій Павлович
dc.date.accessioned 2016-11-30T14:24:34Z
dc.date.available 2016-11-30T14:24:34Z
dc.date.issued 2016
dc.identifier.citation Миколайко В. П. Оцінювання селекційних номерів цикорію коренеплідного за хімічним складом в процесі зберігання/ В. П. Миколайко // Збірник наукових праць УНУС. – Умань : УНУС, 2016. – Вип. 88. – Ч. 1: Сільськогосподарські науки. – С. 280–288. uk
dc.identifier.uri https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/5969
dc.description.abstract Наведено результати оцінювання селекційних номерів цикорію коренеплідного за хімічним складом в процесі зберігання. Дослідження показали, що в селекційних номерах при зберіганні основні вивчені ознаки варіюють — за вмістом сухих речовин від 26,0% до 31,0%, утриманням полісахариду інуліну від 11,9% до 15,5%; вмістом відновлюючих цукрів від 0,40% до 1,10% до маси сирої речовини. Проведення доборів за цими ознаками в наступних поколіннях дозволить утримувати індивідуальну мінливість, накопичувати цінні властивості і підвищувати ефективність селекційної роботи. uk
dc.language.iso uk uk
dc.publisher УНУС uk
dc.subject цикорій коренеплідний uk
dc.subject селекційні номери uk
dc.subject форма коренеплоду uk
dc.subject зберігання uk
dc.subject сухі речовини uk
dc.subject відновлюючі цукри uk
dc.subject інулін uk
dc.title Оцінювання селекційних номерів цикорію коренеплідного за хімічним складом в процесі зберігання uk
dc.type Article uk


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу