dc.contributor.author |
Красноштан, Ігор Васильович |
|
dc.date.accessioned |
2016-12-07T08:37:39Z |
|
dc.date.available |
2016-12-07T08:37:39Z |
|
dc.date.issued |
2016 |
|
dc.identifier.citation |
Красноштан І.В., Ковальова О.М. Біологічні особливості росту та розвитку перцю солодкого (Capsicum annuum L.) залежно від умов вирощування / Наукові записки екологічної лабораторії УДПУ. – Умань: Видавець «Сочінський М.М.», 2016. – с. 42-45. |
uk |
dc.identifier.uri |
https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/6298 |
|
dc.description.abstract |
Перець (Capsicum) − напівчагарникова рослина родини Пасльонових, овочева культура. У дикому виді зустрічається в тропічних районах Америки.
Коренева система добре розвинена. Основна маса коренів розташована у верхньому шарі ґрунту. Найбільш інтенсивно корені ростуть до початку плодоутворення, потім темпи росту поступово сповільнюються. Корені − найбільш чуттєва до холоду частина рослини.
Стебло перцю трав’янисте, у молодому віці м’яке, у дорослих рослин грубе і здерев’яніле. У залежності від характеру розгалуження розрізняють: штамбові (одностеблові); напівштамбові (у нижній частині стебла утвориться 1−3 пагони), і рунисті (головне стебло розгалужується від підстави) |
uk |
dc.language.iso |
uk |
uk |
dc.publisher |
Умань : Видавець «Сочінський М. М |
uk |
dc.subject |
перець солодкий |
uk |
dc.title |
БІОЛОГІЧНІ ОСОБЛИВОСТІ РОСТУ ТА РОЗВИТКУ ПЕРЦЮ СОЛОДКОГО (CAPSICUM ANNUUM L.) ЗАЛЕЖНО ВІД УМОВ ВИРОЩУВАННЯ |
uk |
dc.type |
Article |
uk |