Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/11535
Title: | Smart-освіта як засіб формування конкурентоспроможності фахівців харчової галузі |
Authors: | Дубова, Наталія Вячеславівна |
Keywords: | Smart-освіта конкурентоспроможність фахівців харчової галузі інтерактивний освітній простір |
Issue Date: | May-2019 |
Publisher: | Харків : ХДУХТ |
Citation: | Дубова Н.В. Smart-освіта як засіб формування конкурентоспроможності фахівців харчової галузі // Інженерна освіта у сфері харчової і готельної індустрії: виклики сьогодення : Міжнародна науково-методична конференція до 50-річчя кафедри устаткування харчової і готельної індустрії ім. М.І. Беляєва, 23–24 травня 2019 р. : [тези] / редкол. : О.І. Черевко [та ін.]. – Харків : ХДУХТ, 2019. – С.209-211 |
Abstract: | Smart-освіта – це навчання в інтерактивному освітньому просторі за допомогою світового контенту, який знаходиться у вільному доступі. Головне у цьому процесі – це максимальна доступність знань. |
URI: | https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/11535 |
Appears in Collections: | Факультет інженерно-педагогічної освіти |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Smart-освіта.pdf | 357,08 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.