Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/11535
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Дубова, Наталія Вячеславівна | - |
dc.date.accessioned | 2019-12-03T08:26:26Z | - |
dc.date.available | 2019-12-03T08:26:26Z | - |
dc.date.issued | 2019-05 | - |
dc.identifier.citation | Дубова Н.В. Smart-освіта як засіб формування конкурентоспроможності фахівців харчової галузі // Інженерна освіта у сфері харчової і готельної індустрії: виклики сьогодення : Міжнародна науково-методична конференція до 50-річчя кафедри устаткування харчової і готельної індустрії ім. М.І. Беляєва, 23–24 травня 2019 р. : [тези] / редкол. : О.І. Черевко [та ін.]. – Харків : ХДУХТ, 2019. – С.209-211 | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/11535 | - |
dc.description.abstract | Smart-освіта – це навчання в інтерактивному освітньому просторі за допомогою світового контенту, який знаходиться у вільному доступі. Головне у цьому процесі – це максимальна доступність знань. | uk_UA |
dc.publisher | Харків : ХДУХТ | uk_UA |
dc.subject | Smart-освіта | uk_UA |
dc.subject | конкурентоспроможність | uk_UA |
dc.subject | фахівців харчової галузі | uk_UA |
dc.subject | інтерактивний освітній простір | uk_UA |
dc.title | Smart-освіта як засіб формування конкурентоспроможності фахівців харчової галузі | uk_UA |
dc.type | Thesis | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Факультет інженерно-педагогічної освіти |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Smart-освіта.pdf | 357,08 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.