Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/11535
Назва: | Smart-освіта як засіб формування конкурентоспроможності фахівців харчової галузі |
Автори: | Дубова, Наталія Вячеславівна |
Ключові слова: | Smart-освіта конкурентоспроможність фахівців харчової галузі інтерактивний освітній простір |
Дата публікації: | тра-2019 |
Видавництво: | Харків : ХДУХТ |
Бібліографічний опис: | Дубова Н.В. Smart-освіта як засіб формування конкурентоспроможності фахівців харчової галузі // Інженерна освіта у сфері харчової і готельної індустрії: виклики сьогодення : Міжнародна науково-методична конференція до 50-річчя кафедри устаткування харчової і готельної індустрії ім. М.І. Беляєва, 23–24 травня 2019 р. : [тези] / редкол. : О.І. Черевко [та ін.]. – Харків : ХДУХТ, 2019. – С.209-211 |
Короткий огляд (реферат): | Smart-освіта – це навчання в інтерактивному освітньому просторі за допомогою світового контенту, який знаходиться у вільному доступі. Головне у цьому процесі – це максимальна доступність знань. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/11535 |
Розташовується у зібраннях: | Факультет інженерно-педагогічної освіти |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Smart-освіта.pdf | 357,08 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.