Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/11637
Назва: Загальна характеристика дослідження професійної підготовки майбутнього психолога до роботи в інклюзивних навчальних закладах (Україна).
Автори: Калиновська, Ірина Сергіївна
Ключові слова: Інклюзивна освіта
особливі освітні потреби
робота в інклюзивних навчальних закладах
майбутній психолог
Дата публікації: 2019
Видавництво: Фенікс
Бібліографічний опис: Калиновська І.С. Загальна характеристика дослідження професійної підготовки майбутнього психолога до роботи в інклюзивних навчальних закладах (Україна). Освіта ХХІ століття: теорія, практика, перспективи: матеріали Першої міжнародної науково-практичної Інтернет-конференції. Київ: Фенікс, 2019. С. 162–165.
Серія/номер: УДК;УДК 37.02:005.745](082.1)
Короткий огляд (реферат): Імплементація світової концепції інклюзивної освіти, підтверджена в Україні окремими позиціями чинних Закону України «Про освіту», Концепції «Нова українська школа», вимагає модернізації підготовки кадрів для роботи в інклюзивних навчальних закладах. До кола таких працівників, насамперед, належать психологи, здатні реалізувати психолого- педагогічний супровід учнів з особливими освітніми потребами в інклюзивних навчальних закладах. Аналіз наукових джерел сучасних дослідників (Войціх І., Демченко І., Затворнюк О., Миронова С., Супрун Д. та ін.) свідчить, що нині у дослідженнях галузі теорії та методики професійної освіти акцентується увага на підготовці вчителів до роботи в інклюзивних навчальних закладах. Сфера підготовки майбутнього психолога до роботи в таких закладах потребує докладного вивчення.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/11637
Розташовується у зібраннях:Факультет дошкільної та спеціальної освіти

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Тези Освіта 21 століття Калиновська І.С..pdf215,9 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.