Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/12653
Назва: | Prospects for the use of membrane technologies for the processing of dairy raw materials |
Автори: | Кравченко, Тамара Василівна |
Ключові слова: | membrane process technology milk |
Дата публікації: | 2019 |
Видавництво: | Харків : ХДУХТ |
Бібліографічний опис: | Deynichenko G. Prospects for the use of membrane technologies for the processing of dairy raw materials / G. Deynichenko, V. Guzenko, D. Dmytrevskyi, L. Tsvirkun, T. Kravchenko // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : зб. наук. пр. / [редкол. :О.І. Черевко (відпов. ред.) та ін.]. – Харків : ХДУХТ, 2019. – Вип. 2 (30). – 244 с. – С. 122-133. |
Короткий огляд (реферат): | The article is devoted to the issue of using membrane processes in the processing of dairy raw materials in order to create resource-saving technologies and to improve technical equipment for the production of concentrates from secondary dairy products. The application of membrane technologies in the dairy industry is analyzed. The results of analytical research concerning the possibility of producing dairy products from secondary raw materials with the use of ultrafiltration at the food industry along with the production of traditional whole milk products are presented. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/12653 |
Розташовується у зібраннях: | Факультет інженерно-педагогічної освіти |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
стаття.pdf | 375,46 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.