Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/13434
Назва: | Актуальні питання організації самостійної пізнавальної діяльності учнів закладів професійної (професійно-технічної) освіти |
Автори: | Дубова, Наталія Вячеславівна |
Ключові слова: | професійна освіта самостійна робота харчові технології практична підготовка фахівець в галузі харчових технологій |
Дата публікації: | жов-2020 |
Видавництво: | ДНУ “Інститут освітньої аналітики” |
Бібліографічний опис: | Реформа освіти в Україні. Інформаційно-аналітичне забезпечення : збірник тез доповідей ІІ Міжнародної науково-практичної конференції (наукове електронне видання), 15 жовтня 2020 р. Київ : ДНУ “Інститут освітньої аналітики”, 2020. С.177-178. |
Короткий огляд (реферат): | У статті розглянуто сучасні підходи до самостійної роботи як до провідної форми навчання; визначено якісні характеристики самостійної пізнавальної діяльності, якими є: пізнавальні потреби, пізнавальні інтереси, мета, пізнавальні мотиви, пізнавальна активність та пізнавальна самостійність. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/13434 |
Розташовується у зібраннях: | Факультет інженерно-педагогічної освіти |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Дубова Н.В..pdf | 148,3 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.