Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/14022
Назва: | Вплив обробки хітозаном на фізико-хімічні показники свіжої суниці під час зберігання |
Автори: | Благополучна, Анастасія Геннадіївна Заморська, Ірина Леонідівна |
Ключові слова: | суниця хітозан післязбиральна обробка їстівні покриття зберігання |
Дата публікації: | 25-жов-2018 |
Видавництво: | ХНТУСГ |
Бібліографічний опис: | Благополучна А.Г., Заморська І.Л, Ляховська Н.О. Вплив обробки хітозаном на фізико-хімічні показники свіжої суниці під час зберігання. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства імені Петра Василенка. Харків, 2018. вип. 194 С. 150-156. |
Серія/номер: | УДК;634. 75: 577. 3 |
Короткий огляд (реферат): | Суниця садова залишається найбільш популярною ягідною культурою в Україні. Рівень її споживання і виробництва у сезон становить 70000 тонн, але у міжсезонний період прилавки магазинів на 100 % заповнені імпортним товаром . Сучасний ринок ягідної сировини вимагає якісний продукт гарного товарного вигляду і тривалого терміну зберігання до реалізації і безпосередньо на полицях. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/14022 |
Розташовується у зібраннях: | Інститут економіки та бізнес-освіти |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Вплив обробки хітозаном на фізико-хімічні показники свіжої суниці під час зберігання.pdf | 439,06 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.