Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/14022
Назва: Вплив обробки хітозаном на фізико-хімічні показники свіжої суниці під час зберігання
Автори: Благополучна, Анастасія Геннадіївна
Заморська, Ірина Леонідівна
Ключові слова: суниця
хітозан
післязбиральна обробка
їстівні покриття
зберігання
Дата публікації: 25-жов-2018
Видавництво: ХНТУСГ
Бібліографічний опис: Благополучна А.Г., Заморська І.Л, Ляховська Н.О. Вплив обробки хітозаном на фізико-хімічні показники свіжої суниці під час зберігання. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства імені Петра Василенка. Харків, 2018. вип. 194 С. 150-156.
Серія/номер: УДК;634. 75: 577. 3
Короткий огляд (реферат): Суниця садова залишається найбільш популярною ягідною культурою в Україні. Рівень її споживання і виробництва у сезон становить 70000 тонн, але у міжсезонний період прилавки магазинів на 100 % заповнені імпортним товаром . Сучасний ринок ягідної сировини вимагає якісний продукт гарного товарного вигляду і тривалого терміну зберігання до реалізації і безпосередньо на полицях.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/14022
Розташовується у зібраннях:Інститут економіки та бізнес-освіти



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.