Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/14705
Назва: Особливості фахової підготовки майбутнього вчителя фізики
Автори: Ткаченко, Ігор Анатолійович
Краснобокий, Юрій Миколайович
Підгорний, Олександр Васильович
Ключові слова: природнича освіта
освітній процес
модернізація природничо-наукової освіти
фахова підготовка вчителя фізики
Дата публікації: лис-2021
Видавництво: РВВ ЦДПУ ім. В. Винниченка
Бібліографічний опис: Ткаченко І.А., Краснобокий Ю.М., Підгорний О.В. Особливості фахової підготовки майбутнього вчителя фізики. Проблеми та інновації в природничо-математичній, технологічній і професійній освіті: збірник матеріалів ХІІ-ї Міжнародної науково-практичної онлайн-інтернет конференції, м. Кропивницький, 01 листопада – 16 листопада 2021 року / Відп. ред. М. І. Садовий. Кропивницький: РВВ ЦДПУ ім. В. Винниченка, 2021. С. 93 – 95.
Короткий огляд (реферат): Нова ідеологія освіти полягає в тому, що її зміст будується не лише на основі виділення головних аспектів наук як бази шкільних дисциплін. Вона знайшла своє відображення у створенні особистісно зорієнтованої парадигми навчання. У межах цієї парадигми природнича освіта пов’язується з можливістю реалізації творчо-діяльнісного існування людини в навколишньому світі, а фізичні знання стають фундаментальними, впливаючи безпосередньо на формування наукового стилю мислення.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/14705
Розташовується у зібраннях:Факультет фізики, математики та інформатики



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.