Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/14914
Назва: | THE USE OF BIODEGRADABLE UTENSILS IN RESTAURANTS |
Інші назви: | ВИКОРИСТАННЯ БІОРОЗКЛАДАЛЬНОГО ПОСУДУ У ЗАКЛАДАХ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА |
Автори: | Благополучна, Анастасія Геннадіївна Ляховська, Неля Олександрівна Нещадим, Людмила Миколіївна |
Ключові слова: | біорозкладальний посуд екологічна упаковка біопакування упаковка |
Дата публікації: | 3-бер-2022 |
Видавництво: | УДПУ |
Бібліографічний опис: | Blahopoluchna , A. H., Neshchadym , L. M., & Liakhovska , N. THE USE OF BIODEGRADABLE UTENSILS IN RESTAURANTS. Economies’ Horizons, (1(19), 13–21. |
Серія/номер: | UDC: 678.744.843; |
Короткий огляд (реферат): | У статті розглянуто види біорозкладального посуду, який може бути використаний у закладах ресторанного господарства. Проаналізовано, що такий посуд добре тримає форму при фасуванні в нього гарячих страв. Може використовуватись для зберігання рідких страв та соусів протягом 24 годин без промокання та розм’якшення. Біорозкладальний посуд є ідеальним рішенням для кейтерингу, а також придатний для підігрів у мікрохвильових печах різної потужності. Встановлено, що біопосуд можна легко утилізувати разом з іншими харчовими рештками, що значно полегшить роботу ресторану зменшуючи кількість відходів та дозволить повністю відмовитись від сортування пластику. Досліджено, що на сучасному ринку представлено біорозкладальний посуд виготовлений із різної природної сировини: макухи цукрової тростини, кукурудзяного крохмалю та кавових відходів |
Опис: | http://eh.udpu.edu.ua/article/view/259396 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/14914 |
ISSN: | 2522-9273 |
Розташовується у зібраннях: | Інститут економіки та бізнес-освіти |
Файли цього матеріалу:
Файл | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|
THE USE OF BIODEGRADABLE UTENSILS IN RESTAURANTS.pdf | 963,29 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.