Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/14924
Title: Franchising of the restaurant industry in war conditions
Other Titles: Франчайзинг ресторанного господарства в умовах війни
Authors: Благополучна, Анастасія Геннадіївна
Keywords: ресторанний бізнес
франчайзинг
війна
наслідки війни
Issue Date: 5-May-2022
Publisher: Технодрук
Citation: Blahopoluchna A. Н. Franchising of the restaurant industry in war conditions. Управління розвитком сфери гостинності: регіональний аспект: матеріали міжнародної науково-практичної онлайн-конференції, м. Чернівці, 5 травня 2022. С. 326-329.
Abstract: Серед основних проблем, з якими зіткнувся ресторанний бізнес, були: паніка, відтік кадрів, логістика, розірвання договорів на поставку товарів, комунікаційна підтримка в усіх точках Після перших тижнів шоку ресторанний бізнес переорієнтувався на приготування простих і найпопулярніших страв. Такою була випічка, хліб та хлібобулочні вироби. Сьогодні попит на франшизи становить 5% зі 100. Ці 5% припадає на підприємства з повним циклом виробництва та дешевою сировиною.
URI: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/14924
Appears in Collections:Інститут економіки та бізнес-освіти

Files in This Item:
File SizeFormat 
Франчайзинг в ресторанному бізнесі.pdf198,98 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.