Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/15000
Назва: Formation of theoretical and Methodological foundations for the Development of service industry in the Hospitality industry
Інші назви: Формування теоретико-методологічних засад розвитку обслуговування в індустрії гостинності
Автори: Поворознюк, Інна Миколаївна
Кирилюк, Ірина Миколаївна
Нещадим, Людмила Миколаївна
Литвин, Оксана Вікторівна
Благополучна, Анастасія Генадіївна
Ключові слова: послуга
індустрія гостинності
сервісологія
сервіс
сервісна діяльність
готельний та ресторанний бізнес
сфера обслуговування
Дата публікації: 2022
Видавництво: Sciences of Europe
Бібліографічний опис: Povorozniuk I., Kyryliuk I., Neshchadym L., Lytvyn O., Blahopoluchna A. Formation of theoretical and Methodological foundations for the Development of service industry in the Hospitality industry. Sciences of Europe. Praha, Czech Republic. № 93 (2022). Vol. 1. p.25-19
Короткий огляд (реферат): Стаття присвячена дослідженню питань щодо формування теоретико-методологічних засад розвитку сервісології індустрії гостинності. Доведено, що сервісологія допомагає обґрунтувати норми і правила, регулює стосунки у сфері сервісу. Сервіс як система індивідуального обслуговування, передбачає ком- плекс організаційних, технічних і технологічних видів діяльності, які забезпечують комфортність жит- тєдіяльності людей. Визначено, що одним із головних напрямів подальшого розвитку сервісології можна назвати ро- зробку та застосування у сфері послуг приватних методик, моделей для опису, проєктування, аналізу і оцінки якості або конкурентоспроможності послуг.
Опис: https://www.europe-science.com/wp-content/uploads/2022/05/Sciences-of-Europe-No-93-2022.pdf
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/15000
Розташовується у зібраннях:Інститут економіки та бізнес-освіти

Файли цього матеріалу:
Файл РозмірФормат 
Sciences-of-Europe-No-93-2022.pdf3,38 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.