Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/15517
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Нещадим, Людмила Миколаївна | - |
dc.contributor.author | Тимчук, Світлана Володимирівна | - |
dc.date.accessioned | 2023-09-13T10:21:44Z | - |
dc.date.available | 2023-09-13T10:21:44Z | - |
dc.date.issued | 2022 | - |
dc.identifier.citation | Нещадим Л. М., Тимчук С. В. Впровадження системи економічного управління якістю продукції та послуг закладів барної справи в Україні. Якість та безпечність товарів: міжн. наук. конф. 13 травня 2022 р. Луцьк. С. 176-178 | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/15517 | - |
dc.description.abstract | Незважаючи на кризові явища у сфері ресторанного бізнесу в Україні, все більшої популярності набувають інноваційні об’єкти ресторанного бізнесу серед яких актуальними є інноваційні види закладів барної справи. Успішне функціонування таких об’єктів ресторанного бізнесу значною мірою пов’язане зі стандартизацією та сертифікацією їх діяльності. Тому актуальним є завдання створення цілісної та ефективної системи сертифікації продукції та послуг закладів ресторанної справи. | uk_UA |
dc.publisher | Луцьк | uk_UA |
dc.subject | система | uk_UA |
dc.subject | економічне управління | uk_UA |
dc.subject | якість продукції | uk_UA |
dc.subject | якість послуг | uk_UA |
dc.subject | заклади барної справи | uk_UA |
dc.title | Впровадження системи економічного управління якістю продукції та послуг закладів барної справи в Україні | uk_UA |
dc.type | Thesis | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Інститут економіки та бізнес-освіти |
Файли цього матеріалу:
Файл | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|
ЛУЦЬК_тези_ 2022-1-216.pdf | 1,03 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.