Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/15517
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorНещадим, Людмила Миколаївна-
dc.contributor.authorТимчук, Світлана Володимирівна-
dc.date.accessioned2023-09-13T10:21:44Z-
dc.date.available2023-09-13T10:21:44Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationНещадим Л. М., Тимчук С. В. Впровадження системи економічного управління якістю продукції та послуг закладів барної справи в Україні. Якість та безпечність товарів: міжн. наук. конф. 13 травня 2022 р. Луцьк. С. 176-178uk_UA
dc.identifier.urihttps://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/15517-
dc.description.abstractНезважаючи на кризові явища у сфері ресторанного бізнесу в Україні, все більшої популярності набувають інноваційні об’єкти ресторанного бізнесу серед яких актуальними є інноваційні види закладів барної справи. Успішне функціонування таких об’єктів ресторанного бізнесу значною мірою пов’язане зі стандартизацією та сертифікацією їх діяльності. Тому актуальним є завдання створення цілісної та ефективної системи сертифікації продукції та послуг закладів ресторанної справи.uk_UA
dc.publisherЛуцькuk_UA
dc.subjectсистемаuk_UA
dc.subjectекономічне управлінняuk_UA
dc.subjectякість продукціїuk_UA
dc.subjectякість послугuk_UA
dc.subjectзаклади барної справиuk_UA
dc.titleВпровадження системи економічного управління якістю продукції та послуг закладів барної справи в Україніuk_UA
dc.typeThesisuk_UA
Розташовується у зібраннях:Інститут економіки та бізнес-освіти

Файли цього матеріалу:
Файл РозмірФормат 
ЛУЦЬК_тези_ 2022-1-216.pdf1,03 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.