Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/15517
Title: | Впровадження системи економічного управління якістю продукції та послуг закладів барної справи в Україні |
Authors: | Нещадим, Людмила Миколаївна Тимчук, Світлана Володимирівна |
Keywords: | система економічне управління якість продукції якість послуг заклади барної справи |
Issue Date: | 2022 |
Publisher: | Луцьк |
Citation: | Нещадим Л. М., Тимчук С. В. Впровадження системи економічного управління якістю продукції та послуг закладів барної справи в Україні. Якість та безпечність товарів: міжн. наук. конф. 13 травня 2022 р. Луцьк. С. 176-178 |
Abstract: | Незважаючи на кризові явища у сфері ресторанного бізнесу в Україні, все більшої популярності набувають інноваційні об’єкти ресторанного бізнесу серед яких актуальними є інноваційні види закладів барної справи. Успішне функціонування таких об’єктів ресторанного бізнесу значною мірою пов’язане зі стандартизацією та сертифікацією їх діяльності. Тому актуальним є завдання створення цілісної та ефективної системи сертифікації продукції та послуг закладів ресторанної справи. |
URI: | https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/15517 |
Appears in Collections: | Інститут економіки та бізнес-освіти |
Files in This Item:
File | Size | Format | |
---|---|---|---|
ЛУЦЬК_тези_ 2022-1-216.pdf | 1,03 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.