Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/15517
Title: Впровадження системи економічного управління якістю продукції та послуг закладів барної справи в Україні
Authors: Нещадим, Людмила Миколаївна
Тимчук, Світлана Володимирівна
Keywords: система
економічне управління
якість продукції
якість послуг
заклади барної справи
Issue Date: 2022
Publisher: Луцьк
Citation: Нещадим Л. М., Тимчук С. В. Впровадження системи економічного управління якістю продукції та послуг закладів барної справи в Україні. Якість та безпечність товарів: міжн. наук. конф. 13 травня 2022 р. Луцьк. С. 176-178
Abstract: Незважаючи на кризові явища у сфері ресторанного бізнесу в Україні, все більшої популярності набувають інноваційні об’єкти ресторанного бізнесу серед яких актуальними є інноваційні види закладів барної справи. Успішне функціонування таких об’єктів ресторанного бізнесу значною мірою пов’язане зі стандартизацією та сертифікацією їх діяльності. Тому актуальним є завдання створення цілісної та ефективної системи сертифікації продукції та послуг закладів ресторанної справи.
URI: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/15517
Appears in Collections:Інститут економіки та бізнес-освіти

Files in This Item:
File SizeFormat 
ЛУЦЬК_тези_ 2022-1-216.pdf1,03 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.