Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/15622
Назва: | Формування професійної компетентності майбутніх бакалаврів харчових технологій у процесі вивчення фахових дисциплін |
Інші назви: | Формування професійної компетентності майбутніх бакалаврів харчових технологій у процесі вивчення фахових дисциплін |
Автори: | Філімонова, Ірина Афанасіївна |
Ключові слова: | професійна компетентність, професійна освіта, майбутні бакалаври |
Дата публікації: | 31-жов-2022 |
Видавництво: | Візаві |
Бібліографічний опис: | Формування професійної компетентності майбутніх бакалаврів харчових технологій у процесі вивчення фахових дисциплін : монографія / І. Філімонова ; МОН України, Уманський держ. пед. ун-т імені Павла Тичини. – Умань : Візаві, 2022. – 267 с. |
Серія/номер: | Педагогіка; |
Короткий огляд (реферат): | У монографії обґрунтовано основні науково-методичні засади та дидактичні аспекти формування професійної компетентності майбутніх бакалаврів харчових технологій; охарактеризовано методологічне забезпечення компетентнісного підходу професійної підготовки майбутніх фахівців професійної (професійно-технічної) освіти. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/15622 |
Розташовується у зібраннях: | Факультет інженерно-педагогічної освіти |
Файли цього матеріалу:
Файл | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|
Монографія_Філімонова.pdf | 937,77 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.