Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/1597
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Задояна, Лариса Миколаївна | - |
dc.date.accessioned | 2013-11-16T17:16:52Z | - |
dc.date.available | 2013-11-16T17:16:52Z | - |
dc.date.issued | 2013-04-26 | - |
dc.identifier.uri | https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/1597 | - |
dc.description.abstract | У статті розглядається українська термінологія цукрового виробництва із погляду походження термінів. Лексеми в цій терміносистемі поділяються на питомі та запозичені. Терміни з питомими лексемами належать до певних ономасіологічних категорій.. Мовами-донорами запозичених термінів виступають грецька, латинська, німецька, англійська, польська, італійська, французька | uk |
dc.publisher | Кіровоград : РВВ КДПУ ім. В. Винниченка | uk |
dc.subject | українська термінологія цукрового виробництва | uk |
dc.subject | терміносистема | uk |
dc.subject | термін | uk |
dc.subject | категорія | uk |
dc.title | ГЕНЕТИЧНА ХАРАКТЕРИСТИКА УКРАЇНСЬКОЇ ТЕРМІНОЛОГІЇ ЦУКРОВОГО ВИРОБНИЦТВА | uk |
dc.type | Article | uk |
Розташовується у зібраннях: | Факультет філології та журналістики |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
2013 генет характ Задояна.doc | 94 kB | Microsoft Word | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.