Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/1597
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЗадояна, Лариса Миколаївна-
dc.date.accessioned2013-11-16T17:16:52Z-
dc.date.available2013-11-16T17:16:52Z-
dc.date.issued2013-04-26-
dc.identifier.urihttps://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/1597-
dc.description.abstractУ статті розглядається українська термінологія цукрового виробництва із погляду походження термінів. Лексеми в цій терміносистемі поділяються на питомі та запозичені. Терміни з питомими лексемами належать до певних ономасіологічних категорій.. Мовами-донорами запозичених термінів виступають грецька, латинська, німецька, англійська, польська, італійська, французькаuk
dc.publisherКіровоград : РВВ КДПУ ім. В. Винниченкаuk
dc.subjectукраїнська термінологія цукрового виробництваuk
dc.subjectтерміносистемаuk
dc.subjectтермінuk
dc.subjectкатегоріяuk
dc.titleГЕНЕТИЧНА ХАРАКТЕРИСТИКА УКРАЇНСЬКОЇ ТЕРМІНОЛОГІЇ ЦУКРОВОГО ВИРОБНИЦТВАuk
dc.typeArticleuk
Розташовується у зібраннях:Факультет філології та журналістики

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
2013 генет характ Задояна.doc94 kBMicrosoft WordПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.