Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/1597
Назва: | ГЕНЕТИЧНА ХАРАКТЕРИСТИКА УКРАЇНСЬКОЇ ТЕРМІНОЛОГІЇ ЦУКРОВОГО ВИРОБНИЦТВА |
Автори: | Задояна, Лариса Миколаївна |
Ключові слова: | українська термінологія цукрового виробництва терміносистема термін категорія |
Дата публікації: | 26-кві-2013 |
Видавництво: | Кіровоград : РВВ КДПУ ім. В. Винниченка |
Короткий огляд (реферат): | У статті розглядається українська термінологія цукрового виробництва із погляду походження термінів. Лексеми в цій терміносистемі поділяються на питомі та запозичені. Терміни з питомими лексемами належать до певних ономасіологічних категорій.. Мовами-донорами запозичених термінів виступають грецька, латинська, німецька, англійська, польська, італійська, французька |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/1597 |
Розташовується у зібраннях: | Факультет філології та журналістики |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
2013 генет характ Задояна.doc | 94 kB | Microsoft Word | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.