Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/4602
Назва: | Інновації в ресторанному бізнесі |
Автори: | Осьмьоркіна, Наталя Михайлівна |
Ключові слова: | ресторанний бізнес інновації інформаційні технології тепан-шоу тепан-кухар науково-технічний прогрес тепан-інновації ресторатори інтерактивне меню нововведення ресторанного бізнесу |
Дата публікації: | 2015 |
Видавництво: | «Візаві» |
Бібліографічний опис: | Осьмьоркіна, Н. М. Інновації в ресторанному бізнесі / Н. М. Осьмьоркіна // Перспективи розвитку індустрії гостинності України Всеукраїнських науково-інт. конф., 2015р. – Умань : ВПЦ «Візаві», 2015. |
Серія/номер: | УДК 338.46(063) |
Короткий огляд (реферат): | Висвітлено необхідність впровадження інновацій на підприємствах ресторанного бізнесу. Використання інновацій в ресторанному господарстві дає можливість поліпшити якість обслуговування та підвищити ефективність роботи ресторану. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/4602 |
Розташовується у зібраннях: | Інститут економіки та бізнес-освіти |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Innovatsiyi v restorannomu biznesi.pdf | 177,17 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.