Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/5590
Title: Організаційні аспекти безпеки суб’єктів готельно-ресторанного бізнесу
Authors: Слатвінський, Максим Анатолійович
Keywords: Готельно-ресторанний бізнес
Економічна безпека
Issue Date: 2016
Citation: Слатвінський М. А. Організаційні аспекти безпеки суб’єктів готельно-ресторанного бізнесу / М. А. Слатвінський // Гостинність, сервіс, туризм: досвід, проблеми, інновації : тези доповідей ІІІ Міжнародної науково-практичної конференції (м. Київ, 14 квітня 2016 р.). – К: Видав. центр КНУКіМ, 2016. – С. 95-98.
Abstract: Автором визначено основні положення забезпечення безпеки суб’єктів готельно-ресторанного бізнесу, окреслено відповідні організаційні та кадрові заходи безпеки.
URI: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/5590
Appears in Collections:Інститут економіки та бізнес-освіти

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Bezpeka_goteliv_restoraniv.pdf148,22 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.