Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/5590
Назва: | Організаційні аспекти безпеки суб’єктів готельно-ресторанного бізнесу |
Автори: | Слатвінський, Максим Анатолійович |
Ключові слова: | Готельно-ресторанний бізнес Економічна безпека |
Дата публікації: | 2016 |
Бібліографічний опис: | Слатвінський М. А. Організаційні аспекти безпеки суб’єктів готельно-ресторанного бізнесу / М. А. Слатвінський // Гостинність, сервіс, туризм: досвід, проблеми, інновації : тези доповідей ІІІ Міжнародної науково-практичної конференції (м. Київ, 14 квітня 2016 р.). – К: Видав. центр КНУКіМ, 2016. – С. 95-98. |
Короткий огляд (реферат): | Автором визначено основні положення забезпечення безпеки суб’єктів готельно-ресторанного бізнесу, окреслено відповідні організаційні та кадрові заходи безпеки. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/5590 |
Розташовується у зібраннях: | Інститут економіки та бізнес-освіти |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Bezpeka_goteliv_restoraniv.pdf | 148,22 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.