Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/6969
Назва: Шляхи реалізації лекційно-практичної системи навчання у професійній підготовці фахівців харчових технологій
Автори: Дубова, Наталія Вячеславівна
Ключові слова: професійна освіта, лекційно-практична система навчання, активізація навчально-пізнавальної діяльності учнів, фахівці харчових технологій.
Дата публікації: тра-2017
Видавництво: Матеріали наукової конференції – Переяслав-Хмельницький, 2017. – Вип. 3 – С. 78-82.
Бібліографічний опис: Сучасні тенденції розвитку української науки: Всеукр. наук. конф., 26-27 травня 2017 р., Переяслав-Хмельницький // Матеріали наукової конференції – Переяслав-Хмельницький, 2017. – Вип. 3 – С. 78-82.
Серія/номер: УДК 378.147.091.32:664(072);
Короткий огляд (реферат): Розв’язання завдання професійної школи щодо активізації навчально-пізнавальної діяльності учнів пов’язане з необхідністю вдосконалення педагогічного процесу, зокрема, впровадження лекційно-практичної системи навчання. Реалізація лекційно-практичної системи навчання потребує розробки методики проведення занять за даною системою в професійній освіті.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/6969
Розташовується у зібраннях:Факультет інженерно-педагогічної освіти

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
ShLYaXY`_REALIZACIYi_LEKCIJ.pdf388,42 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.