Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/7062
Title: Логістика у ресторанному господарстві
Authors: Кравченко, Тамара Василівна
Keywords: логістика
логістичні потоки
логістичний процес
логістичні операції
Issue Date: 2017
Publisher: Умань : ФОП Жовтий О.О., 2017.
Citation: Логістика у ресторанному господарстві : навчальний посібник / уклад. Т.В. Кравченко. – Умань : ФОП Жовтий О.О., 2017. – 161 с.
Series/Report no.: УДК;(65.012.36:664) (075.8)
ББК;(65.291.59:65.431) я73
К;78
Abstract: У навчальному посібнику розкрито теоретичні основи і практичні рекомендації з управління матеріальними, сервісними, інформаційними та іншими потоками на основі концепцій та принципів логістики у закладах ресторанного господарства. Рекомендовано для студентів факультетів професійної освіти спеціальності «Професійна освіта. Харчові технології».
URI: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/7062
Appears in Collections:Факультет інженерно-педагогічної освіти

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Lohistyka_u_restorannomu.pdf606,23 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.