Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/7062
Title: | Логістика у ресторанному господарстві |
Authors: | Кравченко, Тамара Василівна |
Keywords: | логістика логістичні потоки логістичний процес логістичні операції |
Issue Date: | 2017 |
Publisher: | Умань : ФОП Жовтий О.О., 2017. |
Citation: | Логістика у ресторанному господарстві : навчальний посібник / уклад. Т.В. Кравченко. – Умань : ФОП Жовтий О.О., 2017. – 161 с. |
Series/Report no.: | УДК;(65.012.36:664) (075.8) ББК;(65.291.59:65.431) я73 К;78 |
Abstract: | У навчальному посібнику розкрито теоретичні основи і практичні рекомендації з управління матеріальними, сервісними, інформаційними та іншими потоками на основі концепцій та принципів логістики у закладах ресторанного господарства. Рекомендовано для студентів факультетів професійної освіти спеціальності «Професійна освіта. Харчові технології». |
URI: | https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/7062 |
Appears in Collections: | Факультет інженерно-педагогічної освіти |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Lohistyka_u_restorannomu.pdf | 606,23 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.