Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/7062
Назва: Логістика у ресторанному господарстві
Автори: Кравченко, Тамара Василівна
Ключові слова: логістика
логістичні потоки
логістичний процес
логістичні операції
Дата публікації: 2017
Видавництво: Умань : ФОП Жовтий О.О., 2017.
Бібліографічний опис: Логістика у ресторанному господарстві : навчальний посібник / уклад. Т.В. Кравченко. – Умань : ФОП Жовтий О.О., 2017. – 161 с.
Серія/номер: УДК;(65.012.36:664) (075.8)
ББК;(65.291.59:65.431) я73
К;78
Короткий огляд (реферат): У навчальному посібнику розкрито теоретичні основи і практичні рекомендації з управління матеріальними, сервісними, інформаційними та іншими потоками на основі концепцій та принципів логістики у закладах ресторанного господарства. Рекомендовано для студентів факультетів професійної освіти спеціальності «Професійна освіта. Харчові технології».
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/7062
Розташовується у зібраннях:Факультет інженерно-педагогічної освіти

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Lohistyka_u_restorannomu.pdf606,23 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.