Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/7625
Title: ТЕОРЕТИЧНІ ЗАСАДИ ПІДГОТОВКИ СТУДЕНТІВ ДО ПЕДАГОГІЧНОЇ РОБОТИ З ДІТЬМИ СТАРШОГО ДОШКІЛЬНОГО ТА МОЛОДШОГО ШКІЛЬНОГО ВІКУ
Authors: Бутенко, Ольга Григорівна
Keywords: старший дошкільник
виховання
шанобливе ставлення
шанобливе ставлення до матері
повага до матері
виховання шанобливого ставлення до матері
Issue Date: 2016
Series/Report no.: УДК 371.134:372;
ББК 74.589.8;
Т 33;
Abstract: Монографія є першою спробою узагальнити досягнення членів наукової школи «Актуальні проблеми освіти і виховання: історія, сучасність, перспективи» за окремими напрямками. Зокрема, сутнісні цільові ознаки дитинства; погляди на дитину представників зарубіжної реформаторської педагогіки; моральне виховання старших дошкільників засобами народної педагогіки; виховання у старших дошкільників шанобливого ставлення до матері; розвиток логічного мислення у старших дошкільників; виховання особистісних лідерських якостей у дітей молодшого шкільного віку. Монографія розрахована на широке коло науковців, аспірантів, магістрантів, студентів, які цікавляться проблемами теорії і практики підготовки майбутніх педагогів до роботи з дітьми старшого дошкільного та молодшого шкільного віку.
Description: Теоретичні засади підготовки студентів до педагогічної роботи з дітьми старшого дошкільного та молодшого шкільного віку : колективна монографія / Т. Кочубей, Л. Веремюк, І. Бабій, О. Бутенко [та ін.] ; за заг. ред. Т. Кочубей. – Умань : ФОП Жовтий О. О., 2016. – 185 с.
URI: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/7625
Appears in Collections:Факультет дошкільної та спеціальної освіти



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.