Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/11294
Назва: | Фактори впливу на міжнародну конкурентоспроможність підприємства |
Автори: | Ящук, Тетяна Анатоліївна Нипка, Тетяна Валентинівна |
Ключові слова: | конкурентоспроможність підприємства фактори підвищення конкурентоспромодності ефективність функціонування економіки конкурентоспроможність на міжнародному ринку |
Дата публікації: | 16-жов-2019 |
Видавництво: | Київ: «Інформаційно-аналітичне агентство» |
Бібліографічний опис: | Нипка Т. В., Ящук Т. А. Фактори впливу на міжнародну конкурентоспроможність підприємства. Стратегія розвитку України: фінансово-економічний та гуманітарний аспекти: матеріали VI Міжнародної науково-практичної конференції. Київ: «Інформаційно-аналітичне агентство». 2019. С. 426-429. |
Серія/номер: | УДК:;3:001.2/.3](477)(082) |
Короткий огляд (реферат): | Підприємства, які прагнуть залишатися конкурентоспроможними, повинні створювати та розвивати відповідні якості, такі як унікальність їх виробництва. Дійсно, перспектива підприємств і в цілому держави залежить від здатності підприємств сприймати і належним чином керувати факторами конкурентоспроможності. Конкурентоспроможність являє собою показник ефективності функціонування національної економіки, галузі та підприємства, оскільки від досягнутого рівня конкурентоспроможності вирішальною мірою залежать можливості їх виживання і розвитку. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/11294 |
ISBN: | 978-617-571-171-2 |
Розташовується у зібраннях: | Інститут економіки та бізнес-освіти |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Збірник_fin (2).pdf | 418,75 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.