Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/13979
Назва: Значимість діагностики типу темпераменту в підлітковому віці
Автори: Перепелюк, Тетяна Дмитрівна
Ключові слова: підлітки
темперамент
діагностика
загальний розвиток
Дата публікації: 11-лис-2020
Видавництво: Вінницький кооперативний інститут
Бібліографічний опис: Перепелюк Т. Д. Значимість діагностики типу темпераменту в підлітковому віці. Сучасна наука: проблеми, перспективи, інновації: Міжнародна науково практична конференція викладачів, практичних працівників, молодих учених та студентів, м. Вінниця, 11-12 листопада 2020р.: тези, статті / ред.кол.: Драбовський А.Г. та ін.. . – Вінниця : Вінницький кооперативний інститут, 2020. С.171-173.
Серія/номер: УДК;001.859
Короткий огляд (реферат): Емоційна та психічна нестабільність підлітка, як у сторону підвищення активності так і у бік сповільненості, навіть до самоізоляції, можуть бути спричинені ситуацією та відповідною на неї психологічною реакцією, як відповідь динамічних властивостей нервової системи. У зв‘язку з цим і постає необхідність психодіагностичного обстеження для визначення типу темпераменту підлітка, щоб надати необхідні консультації, рекомендації, провести корекційну роботу за необхідності, щоб молода людина могла адекватно сприймати навколишній світ та себе у ньому.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/13979
Розташовується у зібраннях:Факультет соціальної та психологічної освіти

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Перепелюк, Вінниця, 2020.pdf8,86 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.