Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/13999
Title: | Preservation of strawberry quality by pretreatment with chitosan |
Authors: | Благополучна, Анастасія Геннадіївна Ляховська, Неля Олександрівна |
Keywords: | суниця садова хітозан попередня обробка зберігання |
Issue Date: | 25-Dec-2020 |
Publisher: | Sciences of Europe |
Citation: | Blahopoluchna A., Liahovska N. Preservation of strawberry quality by pretreatment with chitosan. . Praha, Czech Republic, 2020. VOL 1, N. 56. Р. 53 – 56. |
Series/Report no.: | УДК;664.8.037.1 |
Abstract: | Суниця садова – най-популярніша та економічно вигідна ягідна куль-тура, яка поширилась по всьому світу. Ягоди су-ниці володіють високими смаковими властивос-тями, але при цьому мають короткий термін зберігання.Через свої тонкі покривні тка-нини ягоди стають вразливими до механічних та мі-кробіологічних пошкоджень, що веде до зниження якості та зменшення терміну зберігання. Суниця садова є сезонною культурою, яка представлена на ринку масово лише декілька міся-ців. Важливим є збереження її якості та тривалості зберігання. |
URI: | https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/13999 |
Appears in Collections: | Інститут економіки та бізнес-освіти |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Preservation of strawberry quality by pretreatment with chitosan.pdf | 908,72 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.