Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/13999
Назва: | Preservation of strawberry quality by pretreatment with chitosan |
Автори: | Благополучна, Анастасія Геннадіївна Ляховська, Неля Олександрівна |
Ключові слова: | суниця садова хітозан попередня обробка зберігання |
Дата публікації: | 25-гру-2020 |
Видавництво: | Sciences of Europe |
Бібліографічний опис: | Blahopoluchna A., Liahovska N. Preservation of strawberry quality by pretreatment with chitosan. . Praha, Czech Republic, 2020. VOL 1, N. 56. Р. 53 – 56. |
Серія/номер: | УДК;664.8.037.1 |
Короткий огляд (реферат): | Суниця садова – най-популярніша та економічно вигідна ягідна куль-тура, яка поширилась по всьому світу. Ягоди су-ниці володіють високими смаковими властивос-тями, але при цьому мають короткий термін зберігання.Через свої тонкі покривні тка-нини ягоди стають вразливими до механічних та мі-кробіологічних пошкоджень, що веде до зниження якості та зменшення терміну зберігання. Суниця садова є сезонною культурою, яка представлена на ринку масово лише декілька міся-ців. Важливим є збереження її якості та тривалості зберігання. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/13999 |
Розташовується у зібраннях: | Інститут економіки та бізнес-освіти |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Preservation of strawberry quality by pretreatment with chitosan.pdf | 908,72 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.